PDG Fruct

Cultivare

PDG Fruct SRL este o întreprindere de producere, prelucrare, păstrare și comercializare a fructelor și legumelor. Întreprinderea dispune de livezi de prun, măr și plantații multianuale de capșuni. Baza de producere se află în raionul Călărași, în satele Păulești și Pitușca,
De asemenea, întreprinderea deține în proprietate un depozit frigorific pentru păstrarea fructelor și legumelor, cu o capacitate de cca. 1000 tone, care se află în apropierea bazei de producere, pe Drumul Național R1 (Chișinău - Ungheni), km 49, satul Nișcani (extravilan), raionul. Călărași.
Cultivare:
Măr (Renet Simirenco, Golden Delicious, Idared, Florina) - câte 3 ha de fiecare soi, perioada de recoltare: septembrie, octombrie; cantitatea recoltata - circa 100 tone fiecare.
Prun Stanley, suprafața: 12 ha, perioada de recoltare: august, cantitatea recoltata - circa 20tone/ha și prun Friar – 3 ha, perioada de recoltare: august, cantitatea recoltata - circa 20tone/ha.
Căpșuni Senga Sengana, suprafața: 5 ha, perioada de recoltare mai - iunie, cantitatea recoltata - circa 20tone/ha și căpșuni Mermolada pe 8 ha, perioada de recoltare mai - iunie, cantitatea recoltata - circa 20tone/ha.

Galerie foto

Certificate

Este implementat Sistemul Integrat de Management al Calității ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 și FSSC 22000.

Export

Rusia

Selectează categoria