Tandem
Manufactură

Compania produce mobilă la comandă după anumite standarde. Pot fi făcute ajustări în ceea ce privește mărimea și culoarea mobilierului, PAL-ul, MDF-ul, stofele, picioarele, mânerele, bălămălile, etc.

Activitate

TANDEM este o fabrică modernă de mobilă, completată cu echipamente din Germania și Italia, pentru producerea mobilei de înaltă calitate. În cadrul fabricii sunt utilizate mașini de brand: Brandt, SCM și mașini-unelte controlate de calculator. Procesele de producere sunt monitorizate de către oficiu, și mai mult ca atât, utilajul CNC este computerizat prin rețea, efectuându-se orice desen sau curbă pe care o solicită clientul. Procesul de efectuare a comenzii este monitorizat, computerizat, mereu în legătură cu oficiul, până la montare și control al calității pe toată perioada garanției. Se utilizează materiale importate de la producătorii europeni: PAL Egger și Krono, Kastamono, MDF eco-friendly, foi de PFL, canturi de PVC, folie din PVC, mecanisme Blum, Hettich, Samet. Pentru a realiza în termenii stabiliți comenzile mari tipizate, a fost procurat utilaj cu riglă electronică, pentru posibilitatea tăierii a mai multor foi de PAL concomitent. Numărul proiectelor individuale implementate în București, unde compania are 5 showroom-uri este de peste 1000, iar în Chișinău, de peste 80000.

La moment fabrica este lider în producerea fațadelor MDF înfoliate în peliculă PVC cu utilaje de vacuum universale cu detalii adiționale, producând lunar 2500-3000 m fronturi MDF și 2500 m de PAL. Se importă peste 200 de culori și 20 de tipuri de peliculă de la 6 parteneri, cu diferite compoziții și grosimi. Adezivul Dorus pe bază de apă asigură gradul înalt al clasei ecologice. În general compania acordă o mare atenție ecologiei și influenței mediului asupra sănătății umane, prin urmare, materiale utilizate în producția de mobilier TANDEM, importate din Germania, Austria, sunt hipoalergenice și non-toxice.

Specialiștii fabricii monitorizează permanent dezvoltarea globală a noilor materiale, lucrează în direcția îmbunătățirii calității, siguranței și prelungirea duratei de viață a mobilierului. Acest lucru permite fabricii să ofere clienților produse de cea mai înaltă calitate și o garanție de 5 ani. În același timp, mobila poate fi utilizată o perioadă mai îndelungată, timp de 10-15 ani, și mai mult.

Fabrica Tandem produce mobilă pentru dormitoare, saltele, canapele, canapele de colț, mobilă pentru living, mobilă pentru copii, antreuri, pantofare, etc.

Galerie foto

Certificate

Certificatul BS EN ISO 9001:2008 oferit de către QUAY AUDIT UK LIMITED din Marea Britanie.

Export

România

Magazine de firmă

  • mun. Chișinău, str. Petricani 15/1 orele de lucru: 9:00-19:30
  • mun. Chișinău, str. N. Milescu Spătaru, 8/5 orele de lucru: 9:00-19:00

Categoriile produselor

Subcategoriile produselor

Filtrează produsele

Selectează categoria