Uleiul de Argan

Uleiuri Cosmetice
  • Relaxa Aromatherapy

    Relaxa Aromatherapy

    Relaxa Aromaterapie SRL

  • Adresă mun. Chișinău, bd. Ştefan cel Mare nr. 71/1
  • Telefon +373 22 270170
  • E-mail office@relaxa.md
  • Url

Uleiul de Argan este cel mai rar ulei din lume. Asta din cauză că arborele de argan crește pe zone restrânse, având nevoie de anumite condiții climaterice. Supranumit și aurul Marocului, acest ulei este deosebit de apreciat pe piețele occidentale și nu numai pentru calitățile sale nutritive.Uleiul de Argan este un amestec natural de substanțe active cu vitamina A, E si F, acizi grași esențiali, acid linoleic, omega 3 si omega 6, flavonoide și carotenoide ce îl recomanda ca un nectar prețios pentru îngrijirea pielii. Furnizează o acțiune de hidratare profundă, bio-restructurează si regenerează lipidele pielii, realizează o acțiune directă asupra colagenului și elastinei, antioxidant, anti radical liber. Stimulează oxigenarea celulară, calmează roșeața și descuamarea, furnizează hrănirea intensă, netezește rudirile inclusiv cele de expresie făcând pielea catifelată, flexibilă, compactă, mătăsoasă și strălucitoare.

Recomandări: Piele uscată, sensibilă, roșie, descuamată, matură, riduri, riduri de expresie, piele mată, lipsită de strălucire

Mod de utilizare:
Zona feței și a gâtului: câteva picături dimineața și seara sunt suficiente pentru a împiedica apariția ridurilor și asigurarea unei catifelări vizibile. Face pielea netedă, mătăsoasă, strălucitoare și perfect hidratată.

Păr fragil: aplicați pe părul uscat ca o mască și lăsați cel puțin o ora. Revitalizează, fortifica firul de păr și îi conferă o strălucire deosebita.

În baie: turnați câteva picături în apă pentru a recâștiga suplețea și catifelarea pielii.

În timpul sarcinii sau a dietei: previne vergeturele acționând direct la formarea colagenului și elastinei.

Unghii: aplicat local, hrănește cuticulele și întărește unghiile.

Pentru ras: câteva picături înainte și după ras lasă pielea extrem de netedă.

Psoriazis: aplicat local de două ori pe zi, elimină mâncărimea și iritațiile asociate pielii uscate și reduce descuamarea pana la 40-80%.

Masa netto: 30g

Selectează categoria