Untul de shea

Uleiuri Cosmetice
  • Relaxa Aromatherapy

    Relaxa Aromatherapy

    Forma juridică: Relaxa Aromaterapie SRL

  • Adresă mun. Chișinău, bd. Ştefan cel Mare nr. 71/1
  • Telefon +373 22 270170
  • E-mail office@relaxa.md
  • Url

Untul de Shea este extras din sâmburele fructului de shea. Compoziția în acizi grași a untului de shea îi conferă proprietăți emoliente și hrănitoare ieșite din comun, dar mai mult decât atât, conținutul ridicat în insaponificabile face din untul de shea un extraordinar cicatrizant, protector contra UV, calmant și emolient. De altfel denumirea lui într-un dialect african înseamna «VIAȚA».

Proprietăți:

  • protector contra razelor solare (absorbție UV datorată prezenței de karitene, vitamina A și butirospermol);
  • fortifiant al capacității de filtrare UV;
  • calmant și emolient (fitosteroli, alfa și beta, amirine);
  • preventiv contra alergiilor cutanate solare(latex);
  • cicatrizant și dezinfectant (lupeol si parkeol);
  • hidratant și hrănitor pentru piele si păr;
  • regenerant cutanat, revitalizant tisular(vit. A, karisteroli, acid linoleic);
  • reda elasticitatea pielii (insaponificabile, vit. A);
  • prelungeste bronzul.

Recomandări:

  • toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă a bebelușilor și copiilor;
  • piele iritată, agresată (ras, epilat, laser, factori externi);
  • zone cu piele uscată degradată, aspră;
  • buze și zone delicate și uscate ale feței;
  • păr casant, uscat, încurcat, tern rebel (afro).

Masa netto: 100g


Selectează categoria