Vinia Traian
Manufactură

Compania poate fabrica produse la comandă, vinuri individuale și personalizate.

Activitate

Fabrica este plasată la conexiunea hotarelor Moldovei, Ucrainei și Românei, în apropiere de stația de cale ferată Vulcănești (13 km), dispune de propriul branșament feroviar, un depozit lângă linia de cale ferată cu suprafața de 1800 mp, care îi permită se efectueze rapid și operativ expedierea produselor. Are o zonă excelentă de materii prime – 2000 ha de vii într-un perimetru de 30 km – amplasată pe versanții Stepei Bugeacului și pe podgoriile regiunii vitivinicole Cahul.

Capacitatea activă constituie 10000 tone de struguri într-un sezon de procesare. Se fabrică un sortiment vast de vinuri brute și vinuri – peste 17 denumiri de vinuri naturale seci și alcoolizate, inclusiv vinuri brute pentru producția de vinuri spumante. Vinurile se deosebesc prin calitatea lor stabilă, astfel, pentru a gusta adevăratul vin natural, este suficient să vizitați regiunea vitivinicolă Cahul, situată în sudul Republicii Moldova.

Certificate

Certificatul internațional de calitate și inofensivitate a produselor ISO 22000:2005

Premii

Concursul Internațional de Vinuri și Băuturi alcoolice ediția a XXIV-a 2015- Vinul Cabernet Sauvignon a fost Premiat cu Medalia de Argint.
Concursul Internațional de Vinuri și Băuturi alcoolice ediția a XXIV-a 2015- Vinul Merlot Roze a fost Premiat cu Medalia de Argint.
Concursul Internațional a Vinurilor și Băuturilor Alcoolice anul 2014 - Vinul Roșu de Desert de Colecție a fost Premiat cu Medalia de Aur.
Concursul Sărbătoarea Roadei Cahul 2015 – Merlot a fost menționat cu I loc.
Concursul Sărbătoarea Roadei Cahul 2015- Sauvignon a fost Menționat cu locul II.

Export

România, Ucraina, Belarus, Polonia, Cehia.

Magazine de firmă

  • or. Cahul, strada 31 august, 11 orele de lucru: 9:00-17:00
  • or. Vulcănești, strada Gagarina, 38/2 orele de lucru: 9:30- 15:00

Categoriile produselor

Subcategoriile produselor

Filtrează produsele

Selectează categoria