Zorile
 • Zorile

  SA Zorile

 • Adresă mun. Chișinău, str. Calea Iesilor 8
 • Anul fondării 1945
 • Telefon +373 22 807 807
 • Produse

  Încălţăminte din piele naturală pentru dame, bărbaţi şi copii

 • URL
Manufactură

Compania oferă produse la comandă în cantități mari pe bază contractuală

Activitate

În Republica Moldova, Zorile S.A. este recunoscut ca un brand ce produce și comercializează încălțăminte pentru întreaga familie cu o experiență ce depășește 70 ani de activitate. De-a lungul anilor, marca Zorile s-a remarcat prin calitatea încălțămintei și varietatea ofertei de modele pentru toate vârstele. Brandul Zorile oferă garanția unor pantofi atent proiectați, din materiale calitative cu un design modern în conformitate cu cerințele pieței.

La etapa actuală Zorile S.A. administrează mai multe proiecte pe piața locală, primul fiind Centru Național de Încălțăminte Zorile , cea mai mare platformă (7200 m.p) de comercializare a încălțămintei și a brandurilor autohtone de calitate reprezentate de proiectul “Din Inimă”.

Un alt proiect lansat în 2014 este centrul de birouri ZTOWER High-Tech Park & Business Center. Centrul de Birouri ZTower High Tech Park & Business Center este primul complex High-Tech pentru companii, grupări profesioniste și entități de afaceri din domeniul IT. ZTOWER High-Tech Park & Business Center, de asemenea, este potrivit pentru companiile mici, mijlocii și mari, care sunt în căutarea unor spatii de birouri de clasa A și B cu spatii deschise, parcare disponibilă și sisteme tehnice de calitate.

Cel mai nou proiect ce urmează a fi lansat în 2017 este Zity Mall,o nouă destinaţie în Chişinău pentru vânzările cu amănuntul, divertisment şi desfătare culinară. Formatul exclusiv de vânzări cu amănuntul va combina la etajul 1 (4500 m2 de suprafaţă disponibilă pentru locațiune ) mărci comerciale stilate, cu atmosfera rafinată a mediului de oraş vechi, o cafenea amplasată chiar în centrul locaţiei şi o diversitate amplă, mereu în creştere de magazine. Zity Mall va surprinde prin cel mai convingător food-court cu o terasă imensă în aer liber (4500 m2) şi cel mai contemporan şi distractiv centru de divertisment pentru familie şi copii (3400 m2 suprafaţă comercială).

Export

Rusia, Kazakhstan, Uzbekistan, Lituania, Italia

Magazine de firmă

 • str. Calea Ieșilor 8, Chișinău orele de lucru: 9:00-20:00

Selectează categoria